TEAMET

Tandläkare Louise Lamoureux, utbildad vid Karolinska Institutet Huddinge. Uppväxt med tandvård i familjen, började tandläkarbanan på Folktandvården i Knivsta och tog sedan över klinken på Forsbyvägen 10A 1 januari 2015. Utför all slags allmäntandvård: undersöker, behandlar karies och tandlossning, gör fyllningar, kronor, broar, implantat, rotfyllningar, tandborttagning och kirurgi.

Innehar även en civilingenjörsexamen i Datateknik.

Tandsköterska Ann Karlsson är från Norrland och spritter av energi varje dag. Hon laddar gärna upp med bastubad och hundpromenad. Hon har tidigare arbetat på Folktandvården i Knivsta. Ann har även varit försäljare och massör och får de flesta patienter att slappna av. Efter hennes instruktioner i lämpliga hjälpmedel för rengöring mellan tänderna går ingen hem tomhänt.

Tandsköterska Emma Stridbeck började hos oss som praktikant för några år sedan men är nu den som basar över hela klinken. Hon är väldigt teknisk och den som fixar när någon apparat krånglar. Emma är en trygg tjej med härlig humor och värme. Hon brukrar nynna lite lugnande när vi jobbar och det är det många patienter som trivs med.

Knivsta Tandvård AB

Org. nr. 556984-1777

Innehar F-skatt

Säte: Knivsta kommun

Besöksadress: Forsbyvägen 10E, 74140 Knivsta

Postadress: Forsbyvägen 10A

Tel. nr: 018-38 07 07

info@knivstatandvard.se