BEHANDLINGAR

 

Vi utför huvudsakligen vuxentandvård men har även ett mindre antal barnpatienter. Vi utför all slags allmäntandvård och välkomnar alla kategorier av patienter med små och stora behov samt patienter med särskilt behov av omsorg och stöd och patienter där tandvården är ett led i en mer omfattande sjukdomsbehandling.

Vi har avtal med landstinget i Uppsala Län och tar även emot patienter med landstingsstöd från Stockholms län. Vi är anslutna till Försäkringskassan och medlemmar i Vårdföretagarna, Privattandläkarna och Sveriges Tandläkarförbund.

Alla våra tandtekniska produkter tillverkas 100% i Sverige och vi sammarbetar med två av de allra bästa laboratorierna. Kronor och broar tillverkas av Expodent i Malmö som är ett kvalitetslabb kända för extraordinär estetik, optimal passform och hållbarhet. De är miljöcertifierade och ger 5 års garanti på material och konstruktion. Bettskenor och vissa avtagbara proteser görs oftast av Arvidssons tandtekniska lab i Allingsås som vi tycker är extra bra på detta.

Knivsta Tandvård AB

Org. nr. 556984-1777

Innehar F-skatt

Säte: Knivsta kommun

Besöksadress: Forsbyvägen 10E, 74140 Knivsta

Postadress: Forsbyvägen 10A

Tel. nr: 018-38 07 07

info@knivstatandvard.se