JOBBA HOS OSS

Tandläkare sökes!

 

 

Knivsta är ett snabbt växande samhälle vid järnvägsspåret 27 min resa från Stockholms C och 10 min från Uppsala C.

 

Vi erbjuder dig att bli del av ett glatt och engagerat gäng på en färgglad, ljus och modern trerumsklinik med ett troget klientel härliga patienter och god tillströmning av spännande nya. Vi är en liten privat mottagning med stora möjligheter att påverka arbetsplatsen och rutiner. På mottagningen arbetar idag två tandsköterskor, en tandläkare och en tandhygienist. Tack vare god patienttillströmning vill vi nu utöka verksamheten men ytterligare en tandläkare och därefter tandsköterska.

 

Vi söker främst dig som långsiktigt vill jobba som konsult på provisionsbas. Du måste därför ha eget aktiebolag och F-skatt. Andra anställningsformer kan dock diskutteras.

 

I arbetsuppgifterna ingår all slags allmäntandvård för vuxna och ett litet antal barn. Dina egna önskemål och kompetenser styr arbetsuppgifterna. Vi arbetar delegerat och tandsköterskorna är mycket självgående, utvecklingsbara och tar gärna tag i nya arbetsuppgifter samt har egna patienter.

Klinken är utrustad med rullbart mikroskop, diodlaser, kirurgimotor, det som behövs för apikalkirurgi samt op-implantatbrickor m.m. för Straumann-fixturinstallationer.

 

Vi söker dig som vill ha roligt på jobbet, är serviceinriktad, informativ, glad och förtroendeingivande mot patienterna, en bra lyssnare, ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga. Du är intresserad av ditt jobb, uppfinningsrik problemlösare, nyfiken på att lära nytt och vill dela med dig av dina kunskaper till andra. Det är viktigt att du är noggrann med dina daganteckningars korrekthet och att du har gedigna kunskaper i tandvårdstaxan och kunskaper i landstingets tandvårdsstöd. Att du håller dig uppdaterad i nationella riktlinjer för tandvård och utvecklar dig själv genom kurser etc är självklart.

 

Du behöver inte kunna eller vilja ta tag i alla områden på djupet. Vi diskuterar fall och stöttar varandra och överlåter svårare behandlingar efter kompetens. Patientsäkerheten sätter vi alltid i första rummet.

 

Svensk tandläkarexamen eller motsvarande samt svensk legitimation som tandläkare är ett krav precis som flytande svenska i tal och skrift. Du bör ha arbetat minst 3 år som tandläkare i Sverige så att du kan arbeta ensam och självständigt. Personliga egenskaper har stor betydelse i denna rektrytering.

 

Vi föreslår inledningsvis en KLINISK arbetstid på ca 21 timmar i veckan. (Mostvarar ca 28 timmars arbetstid för en anställd tdl pga admin, kurser, möten som tillkommer.) Det finns möjlighet till betydligt fler timmar på sikt beroende på hur många rum du vill jobba i, om vi inför sologroup vissa dagar eller börjar med lördagsöppet t.ex.

 

Varmt välkommen med din ansökan i form av ett CV och en kort personlig presentaion av dig själv och dina önskemål som mailas till: jobb@knivstatandvard.se

Intervjuer sker löpande. Vi räknar med att det kommer ta ett bra tag att hitta rätt person och så länge annonsen finns kvar är det inte för sent.

Vid frågor är du välkommen att ringa receptionen på 018-380707 eller skicka e-post till jobb@knivstatandvard.se.

 

Knivsta Tandvård AB

Org. nr. 556984-1777

Innehar F-skatt

Säte: Knivsta kommun

Besöksadress: Forsbyvägen 10E, 74140 Knivsta

Postadress: Forsbyvägen 10A

Tel. nr: 018-38 07 07

info@knivstatandvard.se