Knivsta Tandvård ring 018-38 07 07

Knivsta Tandvård AB

Org. nr. 556984-1777

Innehar F-skatt

Säte: Knivsta kommun

Besöksadress: Forsbyvägen 10E, 74140 Knivsta

Postadress: Forsbyvägen 10A

Tel. nr: 018-38 07 07

info@knivstatandvard.se

Tandhygienist sökes för utvecklande tjänstVälkommen till Knivsta Tandvård, ca 3 min promenad från stationen i populära Knivsta -mitt i närheten.


OM ARBETSPLATSEN

Knivsta Tandvård är en modern, privat klinik med tre färgglada, trivsamma behandlingsrum med stora fönster. Vi har god tillströmning av patienter och behöver nu växa med ytterligare en tandhygienist.

Vår vision är ett team med två tandhygienister, en tandläkare och en tandsköterska. Tandhygienisternas arbetsuppgifter blir, förutom sedvanliga parodbehandlingar och revisionsundersökningar, att tillsammans med tandläkaren på delegerat sätt självständigt utföra digital scanning, göra provisoriska kronor och broar, vissa lagningar. Som tandhygienist sköter du också en del av klinikens administration och din egen tidbok. Det ger variation i arbetet vilket minskar fysiskt slitage, ökad odontologisk kompetens, engagemang och trivsel. Förkunskaper i mer än parodbehandling och enklare undersökningar krävs inte, men du bör ha viljan, drivet och förmågan att lära dig nya saker och kunna jobba självständigt efter egna initiativ. Har du jobbat några år på Folktandvården har du den grund vi söker.


DEN VI SÖKER

Nöjda patienter ger en trivsam arbetsplats. Vi söker dig med ett glatt och soligt bemötande, som är lyhörd för patienternas önskemål, har ett mjukt handlag och är vänlig och proffesionell i ditt sätt.

Vi söker en lojal arbetskamrat som är arbetsvillig, intresserad av sitt jobb, har ekonomisk insikt och en flexibel personlighet.

Svensk tandhygienistexamen och svensk legitimation som tandhygienist är ett krav precis som flytande och korrekt svenska i tal och skrift.


VI ERBJUDER

Fast anställning med 6  månaders provanställning.

Deltid 60-90% beroende på vad som passar båda parter.

Kollektivavtal vilket ger dig som anställd trygghet, tjänstepension och ett försäkringsskydd.

Generöst friskvårdsbidrag.

Relevant vidareutbildning.

Fördelaktiga arbetstider. Vi jobbar inte kvällar och helger men möjligheten finns för den som vill.

Tillträde enligt överenskommelse. 

Lön enligt överenskommelse.


ANSÖK REDAN IDAG

Varmt välkommen med din ansökan i form av ett CV och ett kort personligt brev mailat till: jobb@knivstatandvard.se

 

Vid frågor är du välkommen att ringa receptionen på 018-380707 eller skicka e-post till jobb@knivstatandvard.se.