Knivsta Tandvård ring 018-38 07 07

Vad kostar besöket?

Går du hos oss regelbundet kostar en basundersökning mellan 340kr-940kr beroende på ditt tandvårdsbidrag från Försäkringskassan som är 300kr/600kr per år beroene på ålder.

Innan vi träffat dig som patient och gjort en grundlig undersökning är det svårt att svara på vad en viss behandling kommer att kosta eftersom vi inte vet just dina  förutsättningar. Vid en basundersökningen tar vi fram ett kostnadsförslag på eventellt ytterligare utredningar som behövs och möjliga behandlingsalternativ.

Observera att flera åtgärder ofta är inkluderade i ett besök, till exempel både en undersökningsåtgärd och en behandlingsåtgärd. Ett besök hos vår tandhygienist kostar vanligen mellan 930–1600kr, minus eventuella bidrag och rabatter från Försäkringskassan. Priset beror på behandlingens omfattning, det vill säga hur mycket tandsten som finns och hur djupa och inflammerade tandfickorna är.

Reglerna om tandvårdsersättning från Försäkringskassan gör att vi först efter en fullständig undersökning kan ge  kostnadsförslag för lämplig behandling.

Läs mer om hur högkostnadsskyddet från Försäkringskassan fungerar hos Försäkringskassan.
I våra priser ingår materialkostnaden.

Vi accepterar kort, kontanter och faktura med möjlighet till avbetalning via Fortus Finans.

Uteblivande från bokad tid eller sent återbud mindre än 24 timmar debiteras.

Knivsta Tandvård AB

Org. nr. 556984-1777

Innehar F-skatt

Säte: Knivsta kommun

Besöksadress: Forsbyvägen 10E, 74140 Knivsta

Postadress: Forsbyvägen 10A

Tel. nr: 018-38 07 07

info@knivstatandvard.se