Knivsta Tandvård ring 018-38 07 07

Louise, Tandläkare

Tandläkare Louise Lamoureux är utbildad vid Karolinska Institutet i  Huddinge. Hon växte upp med tandvård i familjen (Tandläkare Tysk i Mora och Rättvik) och började sin egen tandläkarbanan på Folktandvården i Knivsta. Den 1 jan 2015 tog hon över klinken på Forsbyvägen 10A som bytte namn till Knivsta Tandvård. Hon utför all slags allmäntandvård från undersökningar till stora bettrehabiliteringar med kronor, broar och implantat, men ser först till att patienten är frisk från karies och tandlossning.

Innehar även en civilingenjörsexamen i Datateknik från Linköpings Universitet vilket är en bra grund att stå på.

Sofia, Tandhygienist

Tandhygienist Sofia hjälper våra patienter bli friska från karies och tandlossningssjukdom. Hon undersöker även många av våra friskaste patienter. Hon har ett mjukt handlag och ett vänligt sätt som många uppskattar. När man kostat på sig implantat och broar är det viktigt att man får lära sig sköta om dessa på bästa sätt så de får sitta kvar och pryda leendet resten av livet. Det är Sofia expert på.


Sofia är föräldraledig från oktober 2020 och under hela 2021.

Under denna tid har vi en vikarierande tandhygienist som arbetat många år på specilistkliniken i parodontologi i Uppsala.

Emma, Tandsköterska

Emma svarar i telefonen när du ringer och tar hand om dig när du kommer till oss.

Hon tar röntgenbilder,  ordnar med tillfälliga lagningar om det känns vasst, lägger bedövning och mycket mer. Hon informerar om hur olika behandlingar går till, vad det kostar och visar dig hur du tar hand om dina tänder på ett bra sätt. Hon städar och sköter sterilen så vi har rena instrument och håller hygienen på topp.

Knivsta Tandvård AB

Org. nr. 556984-1777

Innehar F-skatt

Säte: Knivsta kommun

Besöksadress: Forsbyvägen 10E, 74140 Knivsta

Postadress: Forsbyvägen 10A

Tel. nr: 018-38 07 07

info@knivstatandvard.se